Snigel

Jag har väl inte vart så jävla tagg på att blogga på sistonne som ni har märkt. Premiär för The Wiz närmar sig och jag börjar ladda rejält. Det kommer bli hur kul som helst. Min dräkt är asmysig och jag kommer äga =)

Jag har även hunnit med en resa till Schweiz..och jag tänker inte berätta om alla våra bravader där nere, Vill man veta får man fråga.
Det var hur kul som helst iallafall och Tack Edward för att du stod ut med mig. Jag är ett svin. Jag vet iallfall att jag ska införskaffa ett trevligt spel som heter Jenga. Man kan köra på massa olika sätt, dock roligast är om man kör det med ett gäng galna britter och om man druckit några svinigt stora sejdlar öl. 
Skidåkningen var helt awesome, snön var guld. Nu vill jag bara åka skidor hela tiden längtar till v 15 då vi åker till Ramundberget. MoaToa ska med också =) 
Måste också nämna det helt bästa människan vi mötte i Engelberg. Alex. En man jag aldrig kommer glömma. Men han verkar ha glömt mig = ( jävla skit. Är jag så färglös?   aja kanske skrämde bort han med min galet dåliga engelska hehe.
Jag vill också ge Edward en stor applåd för hans ihärdiga sätt att lära sig åka skidor. Skojja inte att jag gett upp efter första dagen. Men han visade att han verkligen hade en fighter sida.

Nog om det. Imorn är det rep igen. Det börjar faktiskt likna nått nu =)

Im fucking brilliant!
 
Ps: Hoppas Moa inte drömmer sanndrömmar!image9

RSS 2.0